Vendégkönyv

Köszönjük, hogy meglátogatta oldalunkat! Írjon nekünk! Minden vélemény fontos!
Várjuk a Tikal társasjátékkal kapcsolatos észrevételeket, kérdéseket!

Kedves Látogatók!
A vendégkönyv célja az oldallal kapcsolatos vélemények, észrevételek, javaslatok közzététele. Az ettől eltérő tartalmú bejegyzések törlésének jogát fenntartjuk.

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező!


Kép betöltése...

pergy 2011. december 15. 08.28

Sziasztok, több éve megvan már a játék, el is veszett a játékszabály, úgyhogy örülök hogy itt megtaláltam az profi változat szabályait :) Viszont (számomra) ellentmondó állításokkal találkoztam, ebben kérnék segítséget: 1.) a szabályban: "ha valamelyik körben minden játékos passzol, az, aki elsőként tette, költségmentesen tehet fel egy terepkártyát a táblára, de a 10 felhasználható pontot nem kapja meg (!)." 2.) a példajátékban: "Mivel A és B már mindketten nyertek egy-egy kört, csak C és D tehet tétet ebben a körben. De C és D mindketten passzolnak. C passzolt elsőként, így nem kell fizetnie a terepkártyáért, amit kiválaszt, majd elhelyez. Ezután felhasználja a maga 10 mozgáspontját különbözõ cselekedetekre (!), majd ő is lefordítja a jelzőkövét." Tehát a kérdésem, hogy csak passzos licitkör esetén az első passzoló kap vagy nem kap akciópontot? Válaszotok előre is köszönöm, Gy


FireDragon 2011. augusztus 28. 10.59

Sziasztok! Itt egy nagyon jó oldal. Mangák Animék Játékok Rajzok FórumRPG-k és még sok minden más! Van egy online játék is a Dragon Blade Online >>> http://rubydragon.zrn.hu/forums/ <<<


Ángyán Balázs 2011. augusztus 12. 17.45

Kedves Kitti! Valóban nem a legegyszerűbb játék, de az egyik legjobb amivel találkoztam. Ide leírni kicsit hosszú lenne, ha azóta még aktuális, akkor arra kérem hívja fel a Gém Klub Játékboltot, 20/263-3534 és keressen engem, segíteni fogok önnek, élőszóban egyszerűbb elmagyarázni.


P.Kitti 2010. december 30. 13.38

Nem tudom hol is kezdjem!!! Értem a dolgokat (fogjuk rá), de hogyan kezdjek el játszani? Mik azok a mozgatáspontok??? Hol tartjuk számon ezeket? Mik a játék szélén azok kis ábrák körbe??? Mit jelentenek a számok? Biztos mi bonyolítjuk túl, de elég sokan ülünk fölötte és valahogy nem tiszta, hogy hogy kell elkezdeni a játékot... Előre is köszönöm a segítséget!!!


Kriszta 2010. május 30. 17.06

Üdv; Van esetleg valakinek "érthetőbb" játékleírása. Most kezdtük el értelmezni, és nagyon bonyolultnak tünik. Köszönöm